utorok 24. novembra 2009

RADIOSHACK je kompletný.



Americký profesionálny cyklistický tím ohlásil kompletnú zostavu na sezónu 2010. Tím povedie kto iný ako famózny stratég Johan Bruyneel. Tým je zložený z 26 pretekárov v 16-tich krajín. Samozrejme leader tímu bude Lance Armstrong.
A čo zvyšok? Fumiyuki Beppu (JAP), Sam Bewley (NZL), Jani Brajkovic (SLO), Matthew Busche (USA), Ben Hermans (BEL), Chris Horner (USA), Daryl Impey (SAF), Markel Irizar (SPA), Andreas Klöden (GER), Levi Leipheimer (USA), Geoffroy Lequatre (FRA), Fuyu Li (CHI), Tiago Machado (POR), Jason McCartney (USA), Dmitriy Muravyev (KAZ), Sérgio Paulinho (POR), Yaroslav Popovych (UKR), Gregory Rast (SUI), Sébastien Rosseler (BEL), Ivan Rovny (RUS), José Luis Rubiera (SPA), Bjorn Selander (USA), Gert Steegmans (BEL), Tomas Vaitkus (LIT), Haimar Zubeldia (SPA)
To je zostava ako remeň. Obzvlášť v súvislosti z etapovými pretekmi veľkej trojky. Veď mená ako Armstrong, Brajkovič, Klöden, Leipheimer, Paulinho, Popovych, Rubiera a Zubeldia sú ostrieľaný matadori z veľkých etapových pretekov. Je to tím ako stvorený pre víťazstvo na Tou de France, čo by aj mal byť najväčší cieľ tohto nového tímu.
Navyše takmer všetci títo borci už v minulosti pre Lanca pracovali a dokázali, že si vedia dokonale zastať svoju robotu.

Sám Bruyneel hovorí :
„Je to veľmi vyvážený tím. Máme skúsených jazdcov – s niektorými som už v minulosti pracoval v mojich predchádzajúcich tímoch, ale máme aj mladé talenty, ktoré môžu vytvoriť perfektné prostredie”
A ešte :
„Našim hlavným cieľom bude Tour de France a ostatné etapové preteky, ale som presvedčený, že s týmito jazdcami môžeme dosiahnuť veľmi dobré výsledky aj v jednodňových pretekoch.
A aby toho nebolo dosť. Zloženie realizačného tímu je nasledovné:
Sports Manager: Johan Bruyneel (BEL); Sports Directors: Dirk Demol (BEL), Alain Gallopin (FRA), Viatcheslav Ekimov (RUS), Jose Azevedo (POR).
To už je mega-skúsenosť.
Takže papierovo bude RadioShack určite najsilnejší tím, uvidíme, ako sa budú prezentovať na ceste.
Viac na: http://www.teamradioshack.us/
Zdroj: http://www.uk.eurosport.yahoo.com/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára