pondelok 21. decembra 2009

Ako vidí Macca Armstrongove šance v Kone?

Havajský víťaz z roku 2007 Chris McCormac sa vyjadruje v nasledujúcom interview o Lancovych šanciach v Kone.
Stručne:
"Nemyslím si, že Lance môže v kone vyhrať, ale môže zviesť solídny boj s niekym ako je Chrissie Wellington."

Zdroj:http://triathlon.competitor.com

8 komentárov:

  1. uz by si sa konecne mohol vykaslat na toho narkomana Armstronga...uz mi pomaly antivirak zacina neprepustat tieto Tvoje prispevky... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No aspoň vidím, že to tu aspoň niekto číta :)))
    Aj som si s tým Armstrongom chcel dať na chvíľu pauzu, ale keď mi prišlo toto do rany ... :))) Je uhorková sezóna a tak nemám na výber, sorry :))). Ale sľubujem, že ďaľší Armstrong nebude skôr ako po novom roku. Do kelu, ale o čom budem písať :))) ???

    OdpovedaťOdstrániť
  3. o com? pocuj jozo, nie ze zverejnis nase super tajne plany s triatlonovou cestovnoukancelariou - lebo ked sa niekto dozvie ze mam lacne letenky a hotely na velke triatlonove podniky tak nebudem stihat odpisovat - takze zatial pssst...v tichosti..nikomu nic nevrav :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty človeče máš pravdu. To že máme lacné letenky a ubytko by som neprezradil ani náhodou, len si predstav, že by sme od rána do noci vybavovali štarty stredoeuróskych ironmanov niekde vo svete a náš tréning by bol v háji. Takže budem držať hubu a ani nemuknem. Neboj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no boli by sme za hamtakov a pahltne hovada ze vsetky vyhody len a len pre seba :) a maximalne este pre Kaja Dzalaja :) lebo zo slovenska asi uz nikto na vacsie preteky asi nepojde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Cože levné letenky, levné ubytko? Kam jedeme na IM? :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vidis jozo.......a uz je to tu...vravel som ti ze nemame nic vraviet...ked sa dozvedia kde mame hotely za polovicu tak nas zozeru zaziva :) supy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som držal hubu a nič som nepovedal. Ty si sa niekde prekecol? :) Zdá sa, že sme v háji :)))

    OdpovedaťOdstrániť