štvrtok 17. decembra 2009

Chcete byť najlepší triatlet na svete?


Dá sa to. Stačí sa zúčastniť pretekov svetovej série WT1. Nie je to žart. Čo je to za projekt. Je to zase výtvor známeho autora Bigmana Mgr. Romana Jaroša. Czech Bigman už nebol dosť a tak je treba expandovať po všetkých kontinentoch. A tak celé podujatie World Triathlete začína na pupku celého sveta :) v Slovenských Látkach-Mlákach pod Prašivou. Prvým pretekom bude pretek v zimnom triatlone. Bližšie informácie, ako sa stať najlepším triatletom na svete nájdete na: http://www.worldtriathlete1.cz/
Bojovať by sa malo o 40000Eur, ktoré by sa mali rozdeliť medzi 20 najlepších a vyhodnotenie by sa malo konať na ďaľšom svetoznámom mieste v Nymburku.

Čo dodať, som nesmierne šťastný, že konečne bude na Slovensku aj v Čechách pretek svetovej série, dokonca aj slávnostné vyhlásenie sa udeje v tomto TOP triatlonovom regióne :))).

2 komentáre:

  1. Anonymný23:58:00

    :-)zasmial som sa dosť, navyše keď Látky-Mláky sú až o 6 týždňov. To si organizátor asi nevšimol :-) Škoda že mu už nikto neverý. Teda dúfam!
    andrej o.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jestli se tato série zapíše kladně do dějin triatlonu tak super, ikdyž po ME v Praze tomu moc nevěřím. Pokud tomu bude naopak, s chutí si zařvu ukliďte to hovno Jaroše.

    OdpovedaťOdstrániť